Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről - www.videki-elmenyek.hu
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: HU

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

lag Podravina

lag_podravina.jpgA gyors globalizáció folyamatát, és felismerve, hogy mennyi valójában fut a világ, vagy az európai szintű, oda vezetett, hogy a tervezési megközelítés, amely csatlakozik a civil, az állami és a gazdasági szféra egyes területeken, és így generál döntéseket lokálisan, az igények és prioritások a helyi közösségek.
Ezen elvek alapján, a keleti Koprivnica megyében október 15, 2012. ben alapított helyi akciócsoport "darabkája" (LAG "darabkája").

Tér LAG terület magában foglalja a 16 önkormányzat: Város Durdevac, Drnje Önkormányzat, Önkormányzat Đelekovec, Ferdinandovac Önkormányzat, Önkormányzat Naked, Hlebina Önkormányzat, Önkormányzat Kalinovac Önkormányzat Klostar Keresztény Közösség Önkormányzata Bregi Koprivnica, Koprivnica önkormányzat Ivanec Molve Önkormányzat Önkormányzat Novigrad Keresztény Közösség , Novo Virje Peteranec Önkormányzat, az önkormányzat és az Önkormányzat Podravske Sesvete Virje.

Számszerűen kifejezett, LAG területe 831,17 km2 által lakott 41.718 lakos található 60 falvakban. Ez a terület jellemző erdős lejtőkön Bilogore és tiszta Dráva, és amelyek között a maradék homokdűnék a módja annak, hogy a Szaharában. Foglalt Podravka főleg földműveléssel, miközben a termelés a leggyakoribb élelmiszeripar.

A célkitűzések a LAG "Dráva" a következők:

Vidékfejlesztés támogatása a helyi kezdeményezések és partnerségek
Az információáramlás és a tudás átadása
Hálózat valamennyi tantárgy, amely hozzájárulhat a fejlesztési LAG területek
Fenntartható fejlődés
Fejlesztése a meglévő források
Kapacitásainak végrehajtására vonatkozó európai projektek

Tér LAG "darabkája" terület vonzó, kívánatos és kellemes az élet, a munka és a tartózkodási és a területet, a kreativitás, az innováció, a hagyomány és a megőrzött természeti és kulturális örökségét.

Elérhetőségek

lag Podravina

Ország: Horvát

Cím: Stjepan Radic 1, 48350 Đurđevac

Telefon: 099 207 4800

Webcím: Megtekintés

Üzenet küldése

Kapcsolatfelvétel az akciócsoporttal

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Humán ellenőrzés

Képgaléria

Települések

Vissza az előző oldalra