Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről - www.videki-elmenyek.hu
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: HU

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

Csónakház apartmanok

Apartmanjaink a falusi turizmus keretén belül a maximálisan kapható 4 napraforgó minősítést nyerték el.

A házban lakrészenként található egy nappali és egy ebédlő, két különálló hálószoba, egy WC, egy fürdőszoba valamint egy konyha (összesen 95 négyzetméter).

Mindegyik lakás rendelkezik egy terasszal, ami az ebédlőn keresztül érhető el és szúnyoghálóval teljesen körbe van kerítve. A házat egy nagy kiterjedésű zárt udvar öleli körbe, parkolóval, úszómedencével és grillezővel.

A ház felosztása:

Földszint:

Konyha, nagy hűtőszekrénnyel, fagyasztórésszel, kerámialapos tűzhely, a szükséges elektromos készülékkel, mint pirítós sütő, kávégép, mosogatógép, stb. Szép, világos ebédlő kihúzhatós asztallal 10 személy részére, kilátás a kertre.
Nagy terasz, kerti bútorokkal berendezve.
Nappali, ülőgarnitúrával és televízióval.
Modern fürdőszoba tusolóval és külön WC.


Tetőtér:

2 külön bejáratú hálószoba, két-két ággyal, ami kívánságra lehet különálló vagy összehúzva, szekrény, asztal és ülőalkalmatosság.

Különleges ajánlatunk:

Kívánságra elkényeztetjük Önöket egy bőséges reggelivel, ebéddel és/vagy vacsorával a saját lakrészükben. Készítünk grillvacsorát vagy tipikus magyar bográcsgulyást a kertben. Vállalunk szállítást, bevásárlást (akár megérkezés előtt, hogy Önöket már egy teli hűtőszekrény várja) és gépi mosást. Magyar vendégeinknek kedvezményt biztosítunk a honlapunkon megadott árakhoz képest.

Elérhetőségek

Csónakház apartmanok

Nyitva tartás:

Cím: 3465 Tiszabábolna, Fő út 130.

Telefon: +3630/7688248; +3630/7688242

Webcím: Megtekintés

Üzenet küldése

Kapcsolatfelvétel a szálláshellyel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Humán ellenőrzés

Vissza az előző oldalra