Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről - www.videki-elmenyek.hu
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: HU

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

Keresztes Vendégház

  • Szobák száma: 3
  • Férőhelyek száma: 9
  • Fizetőeszközök: Készpénz, SZÉP kártya
  • Beszélt nyelvek: Magyar

Önálló vendégházunkban szívesen várjuk Önt és Kedves családját. Elhelyezés 5+4 főig, komfortos falusi házban. A vendégházban konyha; fürdőszoba és színes tv is van; egész évben igénybe vehető. Számos programlehetőséget biztosítunk megszálló vendégeink számára, mint például: kerti sütés grillen, tűzrakó helyen vagy akár búbos kemencében; Vigadóhegyi pincelátogatás; borkóstolás; Nordic walking túra; csak, hogy párat megemlítsünk. Kérésre Házi jellegű, népi hagyományokat őrző ételeket is kóstolhat, illetve vendégházunk házi lekvárok; szörpök; szárított fűszerek, teakülönlegességek készítésével is foglalkozik.

Rendelkezésre áll: 1db. két személyes apartman, fürdővel toalettel 1db. három személyes apartman, tea konyha használattal és fürdővel toalettel, az udvaron egy négy személyes faház, és a házhoz tartozó 30 fős rendezvény terem étkezési lehetőséggel külön a Vígadóhegyen egy 8 fő szálláshelyű borozóspince található.

1.jpg 4.jpg

 

Elérhetőségek

Keresztes Vendégház

Nyitva tartás: Előzetes egyeztetés alapján.

Cím: 7257 Mosdós Vörösmarty u. 2./a

Telefon: +36 30 223 7951

Webcím: Megtekintés

Üzenet küldése

Kapcsolatfelvétel a szálláshellyel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Humán ellenőrzés

Képgaléria

Vissza az előző oldalra