Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről - www.videki-elmenyek.hu
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: HU

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

Keltike Vendégház

  • Szobák száma: 3
  • Férőhelyek száma: 8

A Keltike Vendégház egy négy napraforgó minősítésű, önálló, igényesen kialakított vendégház. A ház előtti teraszról szép kilátás nyílik a Surján-patak völgyére és a zselici erdőkre. Az elhelyezés három kétágyas szobában történik, amelyek szomszédságában mindkét szinten fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. A házban felszerelt konyha, főzési lehetőség várja a kedves vendégeket, ezáltal önellátás teljesen megoldott. A főzést nem kedvelők se essenek kétségbe: faluban egy étterem is működik.
A ház kertjében egyfelől biztonságos parkolási lehetőséget, másfelől számtalan friss zöldséget találnak a vendégek. Az udvarban bográcsozási, szalonnasütési lehetőség is adott.
Az aktív pihenésre vágyóknak az udvarban labdajátékokra alkalmas füves terület, a faluban sportpálya és gyermekjátszótér található. Horgászni legközelebb a szentbalázsi és a desedai tavakon lehet, de melegebb napokon a kaposvári, igali gyógyfürdő, és a desedai tó is üdítő strandolást, fürdőzést tesz lehetővé. Kirándulásra a községet körülölelő zselici erdőrengeteg, jelzett túraútvonalak a legalkalmasabb, a környéken megannyi program lehetőség teszi még teljesebbé az itt eltöltött napokat.

Elérhetőségek

Keltike Vendégház

Nyitva tartás: Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.

Cím: 7472 Cserénfa Fő u. 13.

Telefon: +36309010490, 82 370-089

Webcím: Megtekintés

Üzenet küldése

Kapcsolatfelvétel a szálláshellyel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Humán ellenőrzés

Képgaléria

Vissza az előző oldalra