Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről - www.videki-elmenyek.hu
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: HU

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

Nádfedeles Vendégház

  • Szobák száma: 2
  • Férőhelyek száma: 7
  • Beszélt nyelvek: Magyar, angol

A Nádfedeles Vendégház azon családok számára nyújt ideális pihenési lehetőséget, akik színvonalas körülményeket keresnek, de különlegessége miatt vonzódnak egy száz évvel ezelőtti vályogház hangulatához és szeretnék megtapasztalni a teljes kikapcsolódás, feltöltődés és pihenés érzését egy barátságos hangulatú falun.

A vendégház legnagyobb kapacitása 9 fő. A két vendégszoba közül a kisebbik 3 fekhellyel rendelkezik. Egy babaágy, vagy egy pótágy elhelyezhető. A nagyobb szoba 4 fekhellyel rendelkezik. Egy babaágy és/vagy egy pótágy elhelyezhető.

A szobákat felhúzott ágyneműkkel adjuk át. A szobákat TV készülékekkel szereltük fel. Az igényesen felújított fürdőszoba és a külön WC minden szükséges felszereléssel rendelkezik. A konyhát 12 személy számára szereltük fel. Kisgyerekkel érkező vendégeinknek kiságyat, fürdető kádat, etetőszéket biztosítunk. A szabadtéri étkezésekhez a kertben található szaletlit ajánljuk, ahol kényelmesen elfér 12 személy.

A házhoz tartozó kertben tűzrakó hely, szaletli, lengőteke, homokozó áll a vendégek rendelkezésére. A pihenéshez nyugszékeket, a kerti főzéshez grill rácsot, bográcsot, nyársakat biztosítunk.

A vendégház szobáit külön-külön nem adjuk ki, így a ház és a kert kizárólagosan a foglaló vendégek rendelkezésére áll. Az autók számára a kertben van parkolási lehetőség.

Elérhetőségek

Nádfedeles Vendégház

Nyitva tartás: Szezon nyitás: 2014. április

Cím: 3466 Tiszadorogma, Kossuth u. 26.

Telefon: +3670/3777-619

Webcím: Megtekintés

Üzenet küldése

Kapcsolatfelvétel a szálláshellyel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Humán ellenőrzés

Vissza az előző oldalra