Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről - www.videki-elmenyek.hu
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: HU

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

Zsófi néni Vendégház

  • Szobák száma: 2
  • Férőhelyek száma: 9
  • Beszélt nyelvek: Magyar, Angol

A Zsófi néni Vendégház azon családok számára nyújt ideális pihenési lehetőséget, akik színvonalas körülményeket keresnek, de különlegessége miatt vonzódnak egy száz évvel ezelőtti vályogház hangulatához és szeretnék megtapasztalni a teljes kiakpcsolódás, feltöltődés és pihenés érzését egy barátságos hangulatú falun.

A két vendégszoba közül a kisebbik 3 fekhellyel rendelkezik. Egy babaágy, vagy egy pótágy elhelyezhető. A nagyobb szoba 4 fekhellyel rendelkezik. Egy babaágy és/vagy egy pótágy elhelyezhető. A szobákat felhúzott ágyneműkkel adjuk át. A szobákat TV készülékekkel szereltük fel.

Mindkét szobához igényesen felújított saját fürdőszoba-WC áll rendelkezésre, mely minden szükséges felszereléssel rendelkezik. A melegítő konyhát 12 személy számára szereltük fel. Kisgyerekkel érkező vendégeinknek kiságyat, fürdető kádat, etetőszéket biztosítunk. A szabadtéri étkezésekhez a kertben tűzrakó hely áll rendelkezésre.

A pihenéshez nyugszékeket, a kerti főzéshez grill rácsot, bográcsot, nyársakat biztosítunk. A vendégház szobáit külön-külön nem adjuk ki, így a ház és a kert kizárólagosan a foglaló vendégek rendelkezésére áll. Az autók számára a kertben van parkolási lehetőség.

Elérhetőségek

Zsófi néni Vendégház

Nyitva tartás: Szezon nyitás: 2014. április

Cím: 3466 Tiszadorogma, Kossuth u. 26.

Telefon: +3670/3777-619

Webcím: Megtekintés

Üzenet küldése

Kapcsolatfelvétel a szálláshellyel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Humán ellenőrzés

Vissza az előző oldalra